HALAMAN UTAMA | APA ITU INCUBATOR ? | TENTANG KAMI | SENARAI HARGA INCUBATOR | MANUAL FORCED-AIR INCUBATOR (BARU) | AUTOMATIC FORCED-AIR INCUBATOR (BARU) | JAMINAN ( WARRANTY ) | ALAT GANTI | TEMPAHAN ONLINE | GALERI | DIGITAL THERMOSTAT | PANDUAN PENGGUNA | PROFIL SAYA

Anizam Agro Farm Enterprise - Pembuat Incubator Sejak 1996

SENARAI HARGA INCUBATOR

digthermostat1aa.jpg

 

Forced-Air Incubator dihasilkan dalam 2 model iaitu :

  

- Kapasiti 100 biji ( Ukuran telur ayam kampung ) :     RM 550

 

- Manakala Automatic Forced-Air Incubator pula dihasilkan dengan kapasiti muatan 100 biji telur.  Harga yang ditawarkan adalah di antara yang terendah di pasaran iaitu  RM 1000.00.

 

Penghantaran Percuma melalui courier ke seluruh Malaysia.

( Termasuk Sabah / Sarawak )

 

Tiba ke destinasi tempahan dalam masa 2-5 hari bekerja.

 

Mahal ???

 

Kenapa mahal dari penjual lain di pasaran ???

 

Incubator keluaran kami sebenarnya TIDAK MAHAL  jika dibandingkan dengan keluaran samada dalam atau luar negara, kerana :

1.       Termostat yang digunakan adalah dari jenis digital yang mana terbukti ketepatan dan ketahanannya.  Ia mempunyai termometer digital yang terbina dalam bermaksud suhu incubator sentiasa dipantau dan tidak memerlukan termometer digital tambahan. 

      Klik di sini untuk maklumat !!

 

2.       Badan incubator yang dahulunya plywood ditukarkan kepada bahan  plastik, seperti yang kita sedia maklum, plastik akan menghalang pembentukan kulat dan kejadian plywood kembang akibat terkena air atau lembapan dapat dielakkan.  Badan plastik ini dapat bertahan sehingga 10 tahun tanpa masalah jika digunakan dengan baik.

 

4.       Ringan – dahulu kami menggunakan plywood, memang berat dan jika jatuh, tentunya akan hancur.  Dengan bahan plastik, masalah ini dapat diatasi.

 

5.       Karpet – incubator ini dibalut menggunakan karpet, selain kemas dan cantik, ia juga dapat membantu mengekalkan suhu dalam incubator .

 

6.       Bagi model manual, alihan telur dapat dibuat dari luar incubator tanpa perlu membuka dan menutup incubator, ini menjimatkan masa, tangan tidak berbau, haba dan lembapan kekal dalam incubator dan mudah.

 

7.       Model automatik juga ada dijual, bagi pengeluar lain model automatik adalah berskala besar tetapi kami telah membuat satu model yang kompak iaitu kecil dan kemas.

 

8.       Khidmat nasihat dan tunjuk ajar diberikan secara terus kepada anda, samada berjumpa sendiri, melalui telefon, emel, YM atau SMS. Kami akan mengajar anda sehingga berjaya membuat penetasan anda sendiri.

 

9.       Yang paling penting waranty / jaminan diberikan selama 3 bulan dari tarikh pembelian, tidak banyak penjual incubator yang membuat tawaran begini.

 

10.   Selain itu penghantaran yang selamat disediakan secara PERCUMA kepada anda di Seluruh Malaysia dan tambahan bayaran bagi pelanggan dari luar negara.

 

Dengan apa yang anda dapat seperti yang di atas, maka produk kami sebenarnya tidaklah mahal, cuma penambahan komponen dan naiktaraf produk menyebabkan sedikit peningkatan harga.

Sekian terima kasih.